Lánybúcsú

Egy vad este a csajokkal, ahol te vagy a Királynő! Mikor van ennek a legjobb ideje, ha nem a leánybúcsúdon? Egy leánybúcsú helyszín a belvárosban, ahol jól felszerelt bárpultunkba profi mixer segítségével finom italokat keverhettek izgalmas játékokkal megspékelve. Ha megéheznétek opcionális catering szolgáltatásaink közül tudtok választani. Ha szeretnél egy izgalmas és felejthetetlen lánybúcsút jó hangulatban finom koktélok mellett eltölteni várunk szeretettel a Bols Mixer Akadémián.

Termeink

Kompletten felszerelt bár, ami csak a tiéd. Ajánljuk szülinapokra, baráti összejövetelekre.

A bár teremhez profi mixert biztosítunk, aki nem csak megcsinálja a koktélokat, hanem meg is tanítja, hogyan készítsd el őket.

Rendezvény termünk tökéletesen alkalmas svédasztalos vacsorák kényelmes lebonyolítására, akár a Bártermünkkel is egybenyitható nagyobb létszámú rendezvények esetén 10-100főig. Ez a termünk mobilbárpulttal rendelkezik, amely szintén alkalmas koktélkészítésre. 

Barátságos hangulatú nagytermünket ajánljuk csapatépítésre, networkingre, céges rendezvényekre vagy kis létszámú esküvőkre.

A terem berendezése rugalmasan változtatható. Kérésre cateringet és profi személyzetet biztosítunk.

Lánybúcsú helyszín megközelítése

Rendezvénytermünk a belvárosban található. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető, így nem kell aggódnod a vezetés miatt sem. Sétatávolságra számos szórakozóhely és romkocsma elérhető, ha a buli után még szeretnétek továbbmenni.

Cím: Budapest IX. kerület, Erkel utca 13/A.

Lánybúcsú helyszín foglalás

Kérj egyedi ajánlatot! Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.