Esküvői helyszín

Szeretnél egy színvonalas felejthetetlen esküvőt? Nálunk van erre lehetőség rendezvénytermeink tökéletesen felszereltek komplett bárpulttal rendelkezünk ahol mixereink akár az egész lagzi alatt a rendelkezésetekre állnak hogy felejthetetlenné tegyék a Nagy napotokat. Az ünnepi vacsora sem akadály opcionális catering szolgáltatásink közül választhattok a finomabbnál finomabb ételeink közül. A zene és a tánc sem akadály viszont lakóház aljában helyezkedünk el ezért hangkorlát alatt állunk, de ez nem akadályozza meg a jókedvet és a jóhangulatot.

Esküvő helyszín felszereltsége

Esküvő helyszínünk három egybenyitható teremből áll. Akár szűk családi körben, akár nagy baráti társasággal ünnepelnétek, elég helyünk van számotokra. 10 – től 100 főig tudunk helyet biztosítani többféle elrendezéssel.

Minden berendezési tárgyunk mozgatható. Termeinket elképzelésetek szerint alakítjuk ki. Tarthattok itt

  • svédasztalos ebédet vagy vacsorát,
  • állófogadást,
  • koktélpartit

Cateringgel, koktél csomagokkal és profi személyzettel levesszük a vállatokról a buli szervezés minden terhét.

Termeink

Kompletten felszerelt bár, ami csak a tiéd. Ajánljuk szülinapokra, baráti összejövetelekre.

A bár teremhez profi mixert biztosítunk, aki nem csak megcsinálja a koktélokat, hanem meg is tanítja, hogyan készítsd el őket.

Rendezvény termünk tökéletesen alkalmas svédasztalos vacsorák kényelmes lebonyolítására, akár a Bártermünkkel is egybenyitható nagyobb létszámú rendezvények esetén 10-100főig. Ez a termünk mobilbárpulttal rendelkezik, amely szintén alkalmas koktélkészítésre. 

Barátságos hangulatú nagytermünket ajánljuk csapatépítésre, networkingre, céges rendezvényekre vagy kis létszámú esküvőkre.

A terem berendezése rugalmasan változtatható. Kérésre cateringet és profi személyzetet biztosítunk.

Esküvő helyszín megközelítése

Rendezvénytermünk a belvárosban található. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető, így nem kell aggódnod a vezetés miatt sem. Sétatávolságra számos szórakozóhely és romkocsma elérhető, ha a buli után még szeretnétek továbbmenni.

Cím: Budapest IX. kerület, Erkel utca 13/A.

Esküvő helyszín foglalás