Csapatépítő helyszín

Mi hozná jobban össze a csapatot, mint egy közös iszogatás? Egy könnyed koktélparti a céges előírásokba is belefér. Kiélhetitek kreativitásotok koktélkészítés közben, és rendezhettek versenyt is: ki csinálja a legszebb koktélt, vagy ki tudja a legtöbbet meginni? Végre egy nem sablonos csapatépítő! Ha megéheznétek opcionális catering szolgáltatásaink közül tudtok választani.

Termeink

Kompletten felszerelt bár, ami csak a tiéd. Ajánljuk szülinapokra, baráti összejövetelekre.

A bár teremhez profi mixert biztosítunk, aki nem csak megcsinálja a koktélokat, hanem meg is tanítja, hogyan készítsd el őket.

Rendezvény termünk tökéletesen alkalmas svédasztalos vacsorák kényelmes lebonyolítására, akár a Bártermünkkel is egybenyitható nagyobb létszámú rendezvények esetén 10-100főig. Ez a termünk mobilbárpulttal rendelkezik, amely szintén alkalmas koktélkészítésre. 

Barátságos hangulatú nagytermünket ajánljuk csapatépítésre, networkingre, céges rendezvényekre vagy kis létszámú esküvőkre.

A terem berendezése rugalmasan változtatható. Kérésre cateringet és profi személyzetet biztosítunk.

Csapatépítő helyszín megközelítése

Rendezvénytermünk a belvárosban található. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető, így nem kell aggódnod a vezetés miatt sem. Sétatávolságra számos szórakozóhely és romkocsma elérhető, ha a buli után még szeretnétek továbbmenni.

Cím: Budapest IX. kerület, Erkel utca 13/A.

Csapatépítő helyszín foglalás

Kérj egyedi ajánlatot! Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.