Hobby barista est

Imádod a kávézók hangulatát, és a frissen főzött kávé illatát? Már többféle kávébabot kipróbáltál otthon, de még mindig nem vagy elégedett a végeredménnyel? Nem csak az alapanyag, hanem a technika is számít. Hobby barista tanfolyamunkon megmutatjuk a kávékészítés trükkjeit.

Nem a levegőbe beszélünk: profi oktató csapatunk a barista képzések során átadott tudásból kiválogatta azokat az elemeket, amiket otthoni környezetben is meg tudsz valósítani. Mi nem fogunk rábeszélni, hogy vegyél meg egy méregdrága kávégépet. Mi azt tanítjuk meg Neked, hogyan hozd ki a jelenlegi eszközökből a legjobbat: a finom, mindig tökéletes kávét.

A képzés ideje

A hobby barista tanfolyam időtartama
3 óra

A képzés ára

A kávékészítő tanfolyam ára
20.000 Ft / fő

A hobby barista tanfolyamok helyszínei

A hobby barista tanfolyamot Budapesten, a Bols Mixer Akadémia belvárosi helyszínén tartjuk. Ugyanott mutatjuk meg a műhelytitkokat, ahol a barista mestereket is képezzük. Elegáns környezetben, jól megközelíthető helyen, profi felszereléssel tanulhatsz a legjobbaktól. Kérdésed van a kávékészítő tanfolyammal kapcsolatban?

Ha kérdéseid lennének, bátran írj nekünk az info@mixersuli.hu címre!

Neked ajánljuk a Hobby Barista tanfolyamot, ha…

A hobby barista tanfolyam képzési ideje

A hobby barista tanfolyam időtartama 3 óra.

Sok vagy kevés? Ezt nehéz eldönteni. A menő környezetben és szuper hangulatban egy szempillantás alatt eltelik ennyi idő. Otthon fogsz csak rájönni, amikor másnap az első kávédat készíted, hogy mennyi minden kaptál ez idő alatt.

A hobby barista tanfolyam ára

A kávékészítő tanfolyam ára
20.000 Ft/fő
Kiváló alkalom ez egy baráti összejövetelre, csapatépítésre, vagy akár születésnapi meglepetésnek is.
 Szedd össze a csapatot, és hívj minket a + 36 30 677 0514 telefonszámon! Megbeszéljük, mi a számotokra legalkalmasabb időpont, és hogy milyen egyedi igényeitek vannak.